Въпроси & Отговори

Често задавани въпроси.

Какво е Sky Bar Varna?

Sky Bar Varna е лоундж бар, място, където може да се почива и релаксира, докато се наслаждавате на алкохолни или безалкохолни напитки, като предлагаме и закуски за вашата перфектна почивка.

Какъв е дрес-кодът в Sky Bar Varna?

В Sky Bar Varna, както и в повечето лоундж барове няма конкретен дрес-код, но общо приетата практика е да се облича удобно и според конкретния повод.

Какви напитки се предлагат в Sky Bar Varna?

В Sky Bar Varna се предлагат широка гама от алкохолни и безалкохолни напитки, като коктейли, вина, бира, смутита и други специалитети. За повече посетете страницата с нашето меню.

Има ли закуски в Sky Bar Varna?

Да, в Sky Bar Varna се предлагат закуски като например тапас, сирена, хумус, брускети, месни деликатеси и други ястия. За повече посетете страницата с нашето меню.

Може ли да се правят резервации в Sky Bar Varna?

Да, в Sky Bar Varna се приемат резервации за маса. Предлагат се и опции за частни събития или партита. Резервация може да направите онлайн, като кликнете върху бутона Резервация.Попълнете формата за обратна връзка и наш служител ще се свърже с вас, за да обработи заявката ви за резервация.

Какво е работното време на Sky Bar Varna?

Работното време на Sky Bar Varna е от 15:30 – 02:30 ч. Без почивен ден. Посетете ни!

Какъв е адреса на Sky Bar Varna?

Sky Bar Varna е с адрес град Варна, булевард Осми Приморски Полк №54. Нашият адрес е регистриран в Google Maps, както и в повечето сайтове подържащи местоположения на търговски обекти.