Впечатляващо разнообразие от вкусове. Отлично обслужване. Наргилетата са уникални. Изключителна локация и атмосфера! Препоръчвам !

Георги Вълчев

Местенцето е страхотно ако сте фенове на черният табак, цените са достъпни за всички, собственика на заведението винаги е насреща да ви помогне или обслужи. Винаги има избор от вкусове и топло отношение спрямо персонала. Горещо препоръчвам!

e3lmay0o

Правилното място с разнообразни вкусове и прекрасно обслужване. Перфектна локация и приятно атмосфера.

Hriska Marinova

Най-доброто място във варна за наргилета, уникален начин на приготвяне, голям избор от вкусове и наргилета. Препоръчвам!

Bigdick Johnson

Най-доборото наргиле в град Варна! И Супер колтейли и обслужване! Препоръчвам! Best hookah place in town!

Tomchou BG

Най-добрият наргиле бар във Варна. Страхотни коктейли и супер обслужване. Препоръчвам! @sky.bar.varna.

Chavdar

Отличное заведение! Каждый раз ходить всё приятнее, кальяны супер, бар отличный. Очень порадовали русскоязычные официант и кальянщики. Обязательно буду приходить только сюда️.

APOCALYPSE

Висок клас чисти и поддържани наргилета и всички ексклузивни аромати.

Chis dust

Много добри наргилета!

Mihail Mihaylov - Много добри наргилета!
Mihail Mihaylov

Пушил съм стотици пъти във всички други барове във Варна и никой не се доближава до качеството и обслужването в SkyBar. Имат огромен избор от видове наргилета със силна, средна и слаба дръпка. Правят ти наргилето спрямо колко пушиш, за да не ти е тежко и все пак да е много вкусно. Аз пуша поне по 2 наргилета на ден при тях докато работя на лаптопа си. Лично препоръчвам наргиле с вкус на Козунак. За първи път го пробвах тук и от тогава се влюбих ❤️

Kaloyan Dichev - Пушил съм стотици пъти във всички други барове във Варна и никой не се доближава до качеството и обслужването в SkyBar.
Kaloyan Dichev